vrijdag 8 oktober 2010

Spaghetti met gehakt en broccoli


Dit heb je nodig:
150 gram gehakt
200 gram spaghetti
400 gram broccoli (Snijd de broccoli in kleine roosjes, schil de steel met een dunschiller en snijd hem in blokjes.)
1 ui (gesneden)
1 teentje knoflook (of knoflookpoeder)
blikje gepelde tomaten
1 theelepeltje Italiaanse kruidenmix
peper
paprikapoeder
75 gram fetakaas (grof geraspt)

En zo maak je het:
In droge koekenpan met antiaanbaklaag gehakt rul bakken, af en toe omscheppen. 
Het gesneden ui er bij doen en goudbruin fruiten.
Het blikje tomaat de italiaansekruiden, peper,  paprikapoeder en de knoflook toevoegen.
Nu de broccoli toevoegen en alles een minuutje 7 op laag vuur laten koken.

Intussen spaghetti volgens gebruiksaanwijzing bereiden.

Spaghetti afgieten en bij de saus doen.

Het gerecht op twee borden scheppen en met geraspte feta bestrooien.

4 opmerkingen:

  1. Jammie, jammie.
    Groetjes, DEKA, Marleen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sounds lovely and cute pic!
    Have a sweet day!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi,hoi,dank je wel voor je lieve reactie op onze blog,zie ik nu pas dat je nog een blog hebt,zeer leuke blog,kunnen we hem niet volgen zie nergens het balkje staan,....?voor morgen een hele fijne koninginnedag,xxx.

    BeantwoordenVerwijderen